Marketing automation

Ja, maar waar begin ik?

 

Vul het formulier in en laat ons je bellen. In een kosteloos gesprek van 15 minuten kunnen we ontdekken of:

1. Je organisatie klaar is voor marketing automation

2. Er voldoende marketing potentieel is voor marketing automation

3. Wat de go-to-market periode ongeveer zal zijn

4. Wat voor jullie de logische eerste stappen kunnen zijn

Hakapero helpt ons om de stap te zetten van start up naar scale up met een duidelijke langere termijn doelstelling, i.c.m. een focus op korte termijn (sales)resultaat.

ULUGeertjan Berman |Head of Operations

.

Data validatie

Marketing automation is in belangrijke mate afhankelijk van betrouwbare data.
Hakapero evalueert bestaande data en doet aanbevelingen.

Strategie

Zonder een heldere strategie levert marketing automation niets op. Wij hebben een succesvolle methode ontwikkelt om samen met jullie interne stakeholders tot een gedragen strategie te komen.

Hands-on

Afhankelijk van jullie eigen capaciteit/vaardigheden leveren we op meerdere (online marketing) gebieden expertise; E-mail marketing, SEO/SEA, social media advertising, (web)design, website ontwikkeling, etc.

Onze diensten

Pakket selectie

Hakapero helpt om je behoeften in kaart te brengen en daarbij het juiste MA-platform te selecteren. Hierdoor optimaliseren we prijs-kwaliteit verhouding.

Implementatie

We richten het MA pakket voor je in, zodat je snel aan de slag kunt. We maken diverse templates en zetten alles technisch klaar. Indien nodig ontwikkelen we een API-koppeling met CRM/ERP pakket.

Content creatie

Hakapero beschikt over een netwerk van uitstekende video artists, designers, copywriters, illustratoren, etc. Bovendien kunnen we dit scherp en voor iedereen betaalbaar aanbieden.

.

CRM inrichting

Voor volledige automation koppelen we met CRM, hierdoor wordt data automatisch gesynchroniseerd en kunnen complexere automations gerealiseerd worden.

Training

Hakapero heeft een gebalanceerd trainings traject, zodat marketeers en sales snel aan de slag kunnen, zonder zich te verliezen in teveel informatie. Direct aan de slag om business te genereren.

Interim Management

Het implementeren van marketing automation en de bijbehorende strategie heeft behoorlijke impact. Wij kunnen dit traject begeleiden en vaart geven, zodat de kwaliteit hoog is, het doel bereikt wordt en kennis en kunde geborgd worden.

Laat ons je tijdig adviseren en voorkom dure en tijdrovende experimenten.