VERHOOG JE OMZET MET INBOUND MARKETING

Als het gaat om het verleiden, converteren, deals sluiten en je klanten overdonderen kunnen we niets bedenken dat buiten onze scope ligt.

We geloven niet in één vaste aanpak voor elk project. Alles wat we doen is op het succes van jouw bedrijf gericht. We werken met je aan een sterk marketing plan, we verwijderen de obstakels tot succes, bereiken jouw bedrijfsdoelstellingen en halen de deadlines.

onze diensten op een rijtje

Je Marketing Plan naar Succes

Elke klant van Hakapero ontvangt een plan op maat dat gericht is op de bedrijfsdoelstellingen. In het plan ontwikkelen we buyer persona’s en het plan om deze ideale klanten te verleiden.

Maak optimaal gebruik van je Marketing Automation Tool

Hakapero is al jaren partner van Act-On en we durven best te zeggen dat we experts zijn in de toepassing en implementatie. We kunnen koppelen met elk gewenst CRM, ondersteunen met de inrichting, campagnes en rapportage.

hakapero marketing automation
content creatie hakapero

We helpen je met Content Creatie

Hakapero maakt het proces van content creatie gemakkelijk. Ons team levert ondersteuning om sterke content te ontwikkelen die verleidt en er voor zorgt dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Indien gewenst ontwikkelen wij de content en stemmen we de tone-of-voice aan op je persona’s. We werken samen met een vast team van copywriters, ontwerpers en video specialisten.

Vergroot je bereik

Met email en social media marketing

Ben je er klaar voor om gevonden te worden door meer goed passende prospects? Wanneer je je richt op de plaatsen waar je persona’s online zijn, kunnen we je helpen om de kansen te herkennen voor nog meer effectiviteit op je content.

vergroot je bereik email marketing hakapero
optimaliser je site google seo hakapero

Optimaliseer je site voor Google

We helpen je om je site zo hoog mogelijk te tonen in Google. Dit doen we door goed naar de relevante zoektermen te kijken en best practices toe te passen met betrekking tot on-page SEO. Wanneer we dit combineren met je persona’s, ontwikkelen we een beter afgestemde gebruikers ervaring voor jullie doelgroep en is de kans groter dat we meer leads in de sales funnel kunnen krijgen.

Lead Generatie

Je potentiële klanten worden gekwalificeerd op basis van hun interesses. Middels gerichte landingspagina’s en treffende informatie verleid je de bezoekers van je website hun gegevens (bijvoorbeeld naam en mailadres) achter te laten in ruil voor informatie. Hierdoor leer je je potentiële klant beter kennen en kan je deze kwalificeren. Dit noemen we lead generatie.

Geïnteresseerd hoe wij dit doen? Download onze infographic over lead scoring.

lead generatie hakapero
prachtige graphics design hakapero

Prachtige Graphics

We werken met de beste vormgevers. Deze vormgevers hebben ook het talent om vanuit een marketing perspectief te werken. We ondersteunen veel van onze klanten met bijvoorbeeld website design, graphics design, whitepaper designs, social media profielen, calls-to-action, etc.

Ontwikkeling

Het spreekt voor zich dat we ook de websites bouwen, waarvoor we de marketing doen. We werken het liefst met WordPress, maar dat is geen must. Voor shops hebben we een voorkeur voor Magento. De websites worden ontwikkeld vanuit het perspectief dat ze een bijdrage dienen te leveren aan jullie bedrijfsdoelstellingen en dat ze gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te onderhouden en aan te passen zijn.

ontwikkeling websites webshops wordpress magento hakapero
rapportage traffic website bevindingen acton hakapero

Rapportage

Alles wat we doen is erop gericht dat je bedrijf optimaal presteert. We monitoren de traffic naar je website en presenteren maandelijks onze bevindingen en aanbevelingen. Ook de rapportage van Act-On en de opvolging hiervan kan een onderdeel zijn van deze activiteit.

Interim Brainpower & Skills

Wanneer je precies weet waar je heen wilt, maar tijdelijk specifieke kennis of vaardigheden nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten en allround marketeers. Van grafisch designers, UX-specialisten, seo/sea experts tot fotografen, inbound marketeers en copywriters. We denken met je mee en ondersteunen onze interim professionals vanuit aanpalende disciplines wanneer nodig.
ontwikkeling websites webshops wordpress magento hakapero
samenwerken met hakapero

Werken met Hakapero

Wanneer je met ons in zee gaat, heb je altijd een vast aanspreekpunt. Afhankelijk van de vraag wordt er een specialist bij gehaald die samen met je accountmanager en jijzelf (wellicht ook andere collega’s) plannen ontwikkelt en uitvoert.